Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.02.2017.

21:19

Jokić o bombardovanju: Dobro pamtim sve

Srpski košarkaš Nikola Jokić svojim sjajnim partijama osvojio je Ameriku, a u intervjuu za čuveni “Bličer riport” govorio je o bombardanju Srbije 1999. godine.

Izvor: SM

Autor: SM

Jokić o bombardovanju: Dobro pamtim sve
Foto: Getty Images

Centar Denver Nagetsa imao je tada samo četiri godine, ali kako kaže dobro se seća svega.

“Pamtim sirene, skloništa, nestanka struje… Praktično smo živeli u mraku, jer su se u devet sati uveče svetla gasila”, rekao je 22-godišnji Somborac.

Sa svim kolegama iz nekadašnje SFR Jugoslavije srpski košarkaš je u dobrim odnosima.

“Mnogi se i ne sećaju rata. Među nama nema mržnje, verujem da ni među ljudima u našim državama nema mržnje jer je to rat, nema veze s običnim ljudima”, zaključio je Nikola.

Jokić je proteklog vikenda učestvovao na Ol-staru, a prve večeri u utakmici pod nazivom "Zvezde u usponu" – predstavljao je "Tim sveta" i zamalo upisao tripl-dabl, dok je u takmičenju “Skills challenge” završio u polufinalu, porazom od Kristapsa Porzingisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d