Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.02.2017.

10:14

Funkcioneru KSS povređeno oko, zadržan na klinici

Tokom bakljade navijača Zvezde i Partizana u finalu Kupa Koraća u Nišu, pogođen je funkcioner Košarkaškog saveza Srbije Miodrag Radović.

Izvor: AK

Autor: AK

Funkcioneru KSS povređeno oko, zadržan na klinici
Foto: StarSport

Kako je rečeno agenciji Beta u Kliničkom centru Niš, Radovanović je zbog povrede oka i okolnih tkiva zadržan na posmatranju.

Pod terapaijom je pošto ima krvarenje u oku. Kada povreda bude sanirana moći će da se ustanovi da li ima oštećenje vida i koji je stepen oštećenja", rekao je direktor KC Niš Zoran Radovanović.

On je kazao da pacijentu uradjena kompletna dijagnostika glave, a pregled magnetnom rezonancom pokazao je da nema druge povrede glave.

Radović je pogođen krajem treće četvrtine bakljom koja je doletela sa dela tribina na kojoj su se nalazili navijači Partizana, dok je sedeo pored terena ispod severne tribine.

Od siline udarca je pao na pod, a Hitna pomoć ga je na nosilima iznela iz dvorane Čair. Hitna pomoć je imala nekoliko intervenijca zbog pirotehničkih sredstava.

Utakmica je zbog ovoga bila prekinuta nakratko, a na kraju je slavila Zvezda 74:64.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve