Nova vest
Košarka

Petak, 17.02.2017.

15:45

Radonjić: Opterećenje ogromno, ali želimo finale

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa u teškoj situaciji zbog povreda, ali da će dati sve od sebe da se plasira u finale Kupa Koraća.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Radonjić: Opterećenje ogromno, ali želimo finale

Crveno-beli su bili ubedljivi u četvrtfinalu protiv Vršca sa 52 poena razlike, a u subotu igraju sa sestrinskim FMP-om za plasman u finale.

Radonjić već neko vreme ne može da računa na povređenog Nemanju Dangubića, te nedovoljno oporavljene Nejta Voltersa i Milka Bjelicu.

"U polufinalu protiv FMP-a izvesno je da ćemo biti lišeni pomoći trojice igrača koji su odsutni. Nejt Volters i Milko Bjelica su bolje, ali u nedovoljnoj meri da očekujem da će igrati protiv FMP-a. Dangubić je na terapijama u Beogradu. Apsolutno sam svestan da su opterećenja ogromna i to u ovolikom nizu utakmica, međutim, daćemo sve od sebe da uđemo finale kupa Radivoja Koraća", rekao je Radonjić.

Crveno-beli će u petak uveče trenirati u dvorani osnovne škole "Duško Radović" u Nišu, jer je teren u dvorani Čair zauzet zbog drugog četvrtfinalnog dana Kupa.

Organizatori su saopštili da su sve ulaznice za utakmicu rasprodate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve