Nova vest
Košarka

Sreda, 15.02.2017.

09:41

Peković: Imamo najmanji budžet od timova na F4

Predsednik KK Partizan Nikola Peković rekao je za ’Novosti’ da je zadovoljan rezultatima ekipe ove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Peković: Imamo najmanji budžet od timova na F4
Starsport

Crno-beli su već obezbedili plasman u plej-of ABA lige, a Peković kaže da je to zasluga trenera Aleksandra Džikića i ostatka ekipe.

„Rezultatski, moramo da budemo zadovoljni. Obezbedili smo plasman u plej-of ABA znatno ranije. Zasluge idu igračima, treneru Džikiću i stručnom štabu. Od svih timova u polufinalu, imamo najmanji budžet s kojim servisiramo tekuće obaveze prema timu, stručnom štabu i zaposlenima, ali i vraćamo delove nagomilanih dugova. Neki poverioci su strpljivi, neki manje. Trudimo se da funkcionišemo u takvim okolnostima. Zadovoljan sam, ali ima prostora za napredak“, rekao je Peković za ’Novosti’.

On ističe da je oprezan pred završnicu Kupa u Nišu.

„U svaki meč ulazimo sa željom da pobedimo i obavezom da pružimo sve od sebe, što je princip koji preslikavamo na sve segmente poslovanja kluba. Ipak, svesni smo da uloga favorita nije naša i da za šansu moramo da se izborimo s posvećenošću kakvu su igrači demonstrirali na prošlom derbiju i još nekim utakmicama. Ali, da se ne zalećemo. Dunav nas čeka u četvrtfinalu, a Mega verovatno u polufinalu. Do sada nismo preskakali korake, nećemo ni ubuduće. Imam puno poverenje u tim, stručni štab, i siguran sam da će njihovo angažovanje i ponašanje u Nišu biti besprekorno.“

Finansijska situacija u klubu je, kako kaže, bolja uz pomoć državnih sponzora.

"U odnosu na ono što smo zatekli, svakako je bolja. "Aerodrom Beograd" je uz nas sledećih godinu dana i nadam se da ćemo opravdati njihovo poverenje, kao svih koji su nam pomogli. Kroz partnerstva sa firmama iz privatnog sektora trudimo se da stvorimo uslove da zajedničkim snagama zaradimo. Kao i svi kojima je crno-bela boja na srcu, i ja bih voleo da se problemi brzo reše, ali sam svestan da ne ide tek tako."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

185 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve