Nova vest
Košarka

Sreda, 08.02.2017.

09:55

Zvezda: Lazić treći u istoriji, Simonović na 250

Branko Lazić i Marko Simonović zabeležili su lepe jubileje u večitom derbiju protiv Partizana.

Izvor:

Autor:

Zvezda: Lazić treći u istoriji, Simonović na 250
StarSport

Popularni Laza postao je treći igrač sa najviše nastupa u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, pošto mu je duel sa crno-belima bio 355. u crveno-belom dresu.

Jedan od najboljih defanzivaca Evrope je iza sebe ostavio Dragišu Vučinića i Vuka Radivojevića, koji su odigrali susret manje, dok su ispred njega Predrag Bogosavljev sa 423, odnosno Slobodan Nikolić sa 429 mečeva.

Lazić je u Zvezdi od 2011. godine, a za to vreme osvojio je sa klubom po dve titule ABA lige i Srbije, kao i tri Kupa Radivoja Koraća.

S druge strane, reprezentativac Srbije odigrao je u nedelju 250. susret za Zvezdu, u svojoj četvrtoj godini u srpskom i regionalnom šampionu. Osvojio je jednu ABA ligu, titulu prvaka Srbije i dva Kupa Radivoja Koraća, postigavši ukupno 1899 poena.

Ekipu Dejana Radonjića u četvrtak u 19 časova očekuje novi ispit u Evroligi, kada će gostovati aktuelnom prvaku Evrope CSKA u Moskvi.

Crveno-beli su u prvom meču, odigranom 29. decembra prošle godine, savladali 'Armejce' u Beogradskog Areni 78:67.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

191 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve