Nova vest
Košarka

Petak, 13.01.2017.

09:33

Bogdanović: Vređanje? To je normalno...

Bek Fenerbahčea Bogdan Bogdanović kaže da je navikao na vređanja od strane od navijača, istakavši da je to "nornalno".

Izvor:

Autor:

Bogdanović: Vređanje? To je normalno...
Getty Images

Bogdanović se našao na meti navijača Crvene zvezde u novoj velikoj pobedi srpskog i regionalnog šampiona, ovoga puta nad aktuelnim viceprvakom Evrope (75:73).

"Oni navijaju za svoj klub, zvižde, a nas vređaju malo više zato što smo partizanovci. Ali, navikli smo na to, to je normalno, šta da se radi", rekao je Bogdanović.

Ekipa Dejana Radonjića savladala je tim Željka Obradovića u fantastičnoj završnici u hali Pionir, a ključna za trijumf bila je blokada Ognjena Kuzmića nad Ekpeom Judoom u poslednjim sekundama meča.

"Nismo igrali kako smo želeli, a Zvezda je igrala sjajno, pre svega u odbrani. Presudile su moje izgubljene lopte i faul na Ognjenu Kuzmiću, što je Zvezda kaznila", istakao je reprezentativac Srbije,

"Ipak, ovo je bila samo jedna od utakmica u nizu, ima još dosta da se igra... Idemo dalje. Nismo igrali kako smo želeli i kako to inače radimo,ali smo opet bili veoma blizu pobede".

Bogdanović je prokomentarisao i odranu koju je na njemu igrao Branko Lazić, možda i najbolji defanzivac Evrope u ovom trenutku.

"Sa Lazićem je uvek žestoko jer on igra izvanrednu odbranu, ali ima još igrača koji igraju isto kao on", zaključio je Bogdanović.

Na vređanja sa tribina požalio se Obradović, iako to niko od izveštača u beogradskoj hali nije primetio i čuo, istakavši "da je veći Srbin od svih na tribinama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

176 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve