Nova vest
Košarka

Petak, 06.01.2017.

23:27

MZT zbog snega nije otišao u ZG, moguće odlaganje

Košarkaši MZT-a zbog vejavice nisu otputovali za Zagreb, gde bi u nedelju trebalo da igraju meč protiv Cibone u Jadranskoj ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

MZT zbog snega nije otišao u ZG, moguće odlaganje

To, prema Upravi MZT, ugrožava odigravanje utakmice u predvidjenom terminu, jer sutra nema leta iz Skoplja za Zagreb, a odlazak na tu utakmicu autobusom uopšte nije u planu zbog loših uslova na putu Skoplje - Beograd.

MZT će, kako se navodi, informaciju o tome kada će skopski tim krenuti ka Hrvatskoj i da li će utakmica protiv Cibone biti odigrana u predvidjenom terminu ili će biti odložena dan ili više objaviti svom sajtu i Fejsbuk profilu.

Avion kojim je makedonski šampion trebalo da odleti u glavni grad Hrvatske zbog loših vremenskih uslova uopšte nije sleteo na Aerodrom "Aleksandar Veliki".

Kako je saopštio MZT, igrači su se, nakon što je let otkazan, vratili u dvoranu "Jane Sandanski", gde će odraditi večernji trening, koji je trebalo da se održi u Ciboninoj dvorani u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve