Nova vest
Košarka

Sreda, 04.01.2017.

19:00

Veličković za B92: Bolje se osećam kada "iskidam"

Kapiten Partizana Novica Veličković je u razgovoru za B92 govorio o dosadašnjem toku sezone, ciljevima u 2017. i savetima koje daje mlađim igračima.

Izvor: mn

Autor: mn

Veličković za B92: Bolje se osećam kada
Starsport

On se krajem prošle sezone vratio se u redove crno-belih i preuzeo ulogu lidera tima.

Partizan u regionalnom takmičenju zauzima drugo mesto na tabeli sa 12 pobeda i tri poraza, a u FIBA Ligi šampiona ima skor 6/4 i na četvrtom je mestu.

Veličković ističe da ekipa mora da ima pozitivan stav na svakom meču, bez straha od protivnika i da je to ključna stvar koju trener Džikić i on govore mlađim igračima.

"Ova ekipa, kao prošlogodišnja, ima kvalitet, i trener Džikić i ja dosta ukazujemo na neke stvari, treba da se igra sa stavom da svako može da se pobedi i da nikoga ne treba da se plašimo. Tu granicu moramo da pređemo. Treba igrati bez limita, napredovati, a potom pokušati da osvojiš trofeje. Mi rastemo kroz pobede, a cilj je da budemo još bolji kada bude počela finalna borba za trofeje", rekao je Veličković za B92.

Kompletan razgovor sa Novicom Veličkovićem pročitajte u našoj rubrici Intervjui.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve