Nova vest
Košarka

Sreda, 07.12.2016.

17:17

Katastrofa: Aranitović obnovio povredu kolena

Mladi košarkaš Crvene zvezde Aleksandar Aranitović obnovio je povredu kolena tek po povratku na parket i predstoji mu nova pauza.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Katastrofa: Aranitović obnovio povredu kolena
Starsport

Talentovani mladi reprezentativac Srbije povredio se na treningu početkom decembra, nakon dve kontrole u Augzburgu i dozvole lekara da se u potpunosti vrati u trenažni proces.

"Prvi korak posle novog peha koji se dogodio Aranitoviću je povratak u Nemačku, gde će ga narednih dana ponovo pregledati lekari koji su ga operisali početkom ove godine", navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Aranitović je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena u januaru, operisan je tokom marta na specijalizovanoj klinici u Augzburgu, ali je obnovio jednu od najtežih povreda u sportu.

Aranitoviću mnogi predvidjaju blistavu karijeru, sa juniorima Crvene zvezde osvojio je Evroligu i igrao finale u tom uzrastu, a prošle godine je debitovao za prvi tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve