Nova vest
Košarka

Utorak, 06.12.2016.

21:31

Patrik: Nadam se da će se utakmica igrati ponovo

Trener Ludvizburga Džon Patrik žalio se FIBA zbog toga što su navijači Partizana ubacivali predmete u teren tokom meča Lige šampiona u Pioniru.

Izvor: SM

Autor: SM

Patrik: Nadam se da će se utakmica igrati ponovo
StarSport

Meč koji je trajao skoro dva i po sata je kratko prekidan u trećem periodu nakon što su domaći navijači zasuli parket upaljačima, a posle serije tehničkih i namernih faulova igračima Partizana.

"Ne želim da neko pomisli da ne poštujem Partizan i Srbiju. Dolazio sam ovde 20 godina i da učim košarku. Ne želim da umanjim pobedu. Igrali smo protiv velikig tima, poštujemo Partizan, ali ovo nije okej. Mislim da je trebalo da se isprazni tribina ili da se utakmica prekine...Nadam se da će se utakmica igrati ponovo. Mislim da je to ispravno, vodili smo, bilo je 12 minuta do kraja", rekao je Patrik.

Partizan je pobedio 86:82 posle produžetka, u meču u kojem su dva tima izvela čak 69 slobodnih bacanja.

"Igrali smo protiv tima koji je na istom nivou kao i mi. Utakmica je bila napeta. Bio sam mnogo puta u Beogradu, znam kakva je atmosfera ovde. Bilo je lepo u prvih 28 minuta, ali pošto je igrač sa brojem devet (Vanja Marinković) dobio nesportsku. Protestujemo jer su ljudi bacali predmete na nas i na sudije, to nije okej", rekao je Patrik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve