Nova vest
Košarka

Utorak, 06.12.2016.

16:50

Milan Iskrin novi potpredsednik KK Partizan

Novi potpredsednik Košarkaškog kluba Partizan je Milan Iskrin, dok je novi poslovni direktor Žarko Stijović, saopštio je danas beogradski klub.

Izvor: SM

Autor: SM

Milan Iskrin novi potpredsednik KK Partizan
Foto/ ABA liga

Kako se navodi na klupskom sajtu, Uprvani odbor Partizana sastao se u ponedeljak, 5. decembra, kako bi razmotrio dosadašnji rad kluba i dalje korake u poslovanju.

Na sednici, koju je vodio predsednik Nikola Peković, članovi UO su, navodi se u saopštenju na internet stranici 'crno-belih', "otvoreno raspravljali o potezima koje je u budućnosti potrebno napraviti kako bi klub na efikasan način nastavio sa finansijskom konsolidacijom".

Na sednici UO imenovani su i novi članovi tog tela, pa je tako dosadašnji član UO Milan Iskrin postavljen za potpredsednika, a dosadašnji finansijski direktor Žarko Stijović za poslovnog direktora.

Novi članovi Upravnog odbora su Stevica Kujundžić (Laptop centar), Sekula Iković (Milšped), Aleksandar Mihailović (Cedars Trejding) i Vladimir Gajić.

Na sednici je konstatovano je i da u UO košarkaškog kluba Partizan više nisu Mauricio Vala, Vladimir Vrbaški, Boško Janković i Velibor Jojić.

Skupština Partizana verifikovaće odluke na prvoj narednoj sednici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve