Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 05.12.2016.

16:26

Anđušić blista i veruje u bolje rezultate

Naš internacionalac Danilo Anđušić odigrao je još jednu odličnu utakmicu u VTB ligi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Anđušić blista i veruje u bolje rezultate
Foto: StarSport

Parma je na kraju ipak izgubila od VEF Rige (74:81), a Anđušić se upisao u gotovo svaku statističku kolonu sa 22 poena, 5 skokova, 3 asistencije i po jednu krađu i blokadu.

"Neizvesna utakmica. Igrali smo dobro do početka četvrte četvrtine, ali smo nekim nesmotrenim greškama dozvolili rivalu lake poene i promašenim šutevima im omogućili da se vrate u igru. Dali smo sve od sebe, ali na kraju nismo uspeli da dođemo do trijumfa", istakao je Anđušić.

Srpski košarkaš kaže da u svaku utakmicu ulazi veoma koncentrisano, kako bi pružio maksimum. Anđušić je kroz brojne dobre partije ove sezone stekao ogromno samopouzdanje i pokazao je da može da igra na izuzetno visokom nivou.

"Naravno, uvek ima mesta za napredak. Željan sam rada, jer mi je cilj da usavršim svaki segment igre što je više moguće. Nisam u potpunosti zadovoljan jer smo imali par utakmica u kojima smo držali sve u svojim rukama, ali se uvek dogode iste greške koje utiču na našu igru i protivnicima bukvalno poklonimo pobedu. Većini momaka u ekipi je ovo prvo jako takmičenje u kome igraju i potrebno je vreme i iskustvo kako ne bi ponavljali iste greške. Međutim, iz utakmice u utakmicu pokazujemo napredak i verujem da ćemo u nastavku sezone prikazati dobra izdanja koje će nam doneti dobre rezultate", tvrdi Anđušić.

Parma je trenutno poslednjeplasirani tim VTB lige sa skorom 0-8, a priliku da stigne do prvog trijumfa imaće ove subote, kada bude gostovala ekipi Himkija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve