Nova vest
Košarka

Petak, 28.10.2016.

13:32

Džikić: Malo vremena za pripremu

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da njegov tim nije imao mnogo vremena da se spremi za Budućnost.

Izvor: MN

Autor: MN

Džikić: Malo vremena za pripremu
Starsport

On je istakao da će ekipa dati sve od sebe da pobedi u sedmom kolu Jadranske lige.

Partizan dočekuje Budućnost u novobeogradskoj hali "Ranko Žeravica". Partizan je tokom nedelje gostovao Bešiktašu u Ligi šampiona.

"Budućnost ima velike ambicije ove sezone, njihov sastav je jasan pokazatelj toga. U rotaciji imaju osam vrlo iskusnih igrača, uz njih i najtalentovanije crnogorske mlade igrače. Sigurno su iskoristili slobodnu sedmicu u Evropi da se spreme za nas. Mi, nažalost, imamo manje vremena za pripremu, ali daćemo sve od sebe. Verujem da će navijači napuniti Halu sportova", rekao je Džikić za sajt kluba.

Oba tima imaju svih šest pobeda u prvih šest kola, a Frenk Robinson je kazao da sutrašnji rival ima velike ambicije.

"Susrećemo se sa ekipom koja je od početka sezone u dobroj formi i koja je pokazala velike ambicije. Na nama je da se posle meča u Istanbulu što bolje pripremimo i damo svoj maksimum pred našim navijačima", rekao je Robinson.

Zbog manjeg kapaciteta Hale sportova "Ranko Žeravica" u odnosu na dvoranu "Aleksandar Nikolić", Partizan je obavestio vlasnike godišnjih karata za plavu ložu, belu ložu i VIP ložu da će za njih biti ostavljena mesta u donjem prstenu dvorane (bele stolice).

Vlasnicima godišnjih ulaznica za tribine i parter će biti omogućen ulaz na tribine.

Crno-beli su saopštili i da imaju dva nova sponzora, kompanije "Pinn Bet" i "Pneumaster".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve