Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.10.2016.

13:23

Kako su Simonović i Lazić vratili pehar Evrolige?

Pre dve nedelje imali smo prilike po prvi put da vidimo sjajan reklamni spot za novu sezonu Evrolige.

Izvor:

Autor:

Kako su Simonović i Lazić vratili pehar Evrolige?
YTSS

Klip pod nazivom "Evroliginih šesnaest" urađen je po uzoru na čuveni film 'Ocean's Eleven', a umesto Džordža Klunija, Breda Pita i Džet Lija u glavnim ulogama nalaze Serhio Ljuj, Andrea Barnjani, Vasilis Spanulis...

Njihov zadatak bio je da 'ukrađu' trofej Evrolige iz dobro čuvanog sefa hotelskog kazina, za šta su spremili detaljan plan, ali je pitanje da li bi uspeli u svojoj nameri da nije bilo zebetika, drevnog plesa s Krita, čuvenog plejmejkera Olimpijakosa.

Međutim, iako su svoj plan bez greške sproveli u delo, nisu računali na 'specijalnu' ekipu sa Malog Kalemegdana. Predvođeni kapitenom Lukom Mitrovićem kao mozgom operacije, uz asistenciju Marka Gudurića, Ognjena Kuzmića i Nemanje Dangubića, Marko Simonović i Branko Lazić kvare plan Spanulisu i ekipi i vraćaju pehar u sedište elitnog takmičenja.

Organizator cele akcije jeste legendarni Želimir Obradović, trener Fenerbahčea, koji ostatku 'šefova' saopštava da su momci sa Dejana Radonjića najbolji za traženi posao.

"Momci, ovo radimo prvi put... Dobro, ne baš svi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve