Nova vest
Košarka

Utorak, 25.10.2016.

14:12

Radonjić: Barsa je ogroman izazov, želimo podvig

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ekipa u pozitivnom ambijentu dočekuje Barselonu u 3. kolu Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Radonjić: Barsa je ogroman izazov, želimo podvig
Starsport

On je istakao da su Katalonci veliki favoriti i izrazio nadu da će crveno-beli moći da im pariraju.

"Barselona prošle sezone nije uspela da se plasira na 'fajnal for', uvek ima najveće ambicije, a ove sezone posle dugo godina sa novim trenerom. Ima igrača koji su došli, tim potezima pokazali su ambicije u vezi sa ovogodišnjim nastupom. Ima mnogo iskustva, rejtinga, mladih, talentovanih, perspektivnih igrača, bez dileme biće to veliki izazov za nas", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u KOMBANK areni.

Radonjić je dodao da je jasno da su Katalonci favoriti u sutrašnjem duelu, ali da su crveno-beli jako motivisani.

"Barselona dolazi sa glasnim najavama da će nas savladati i niko ne beži od toga da je favorit. Imamo veliku želju da napravimo novi podvig i nadu da možemo da igramo sa svima. Verujem da možemo da budemo konkurentni Barseloni, iako je odlično popunjena na svim pozicijama", rekao je Radonjić i osvrnuo se na veliki trijumf u Istanbulu protiv Galatasaraja u Evroligi.

"U pozitivnom smo ambijentu posle pobede nad Galatasarajem, koja zbog specifičnosti važi više od običnog trijumfa u Evroligi. Motivisani smo da damo i izvučemo više od maksimuma", naveo je Radonjić.

On je dodao da poslednje pojačanje Nejt Volters neće biti u sastavu jer nije registrovan, ali i u suprotnom ne bi igrao jer je tek došao.

"Volters je sinoć stigao u Beograd i na trening, tek se upoznao sa timom. Situacija je takva da je 18 sati putovao i da je registrovan ne bi bio u timu. Verujem da će kasnije biti od koristi", poručio je crnogorski trener.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Barselone igra se sutra od 19 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve