Nova vest
Košarka

Nedelja, 23.10.2016.

18:09

Budućnost se rastaje sa Markusom Vilijamsom?

Trener Budućnosti Vlado Šćepanović najavio je da bi Podgoričani mogli da se rastanu sa Markusom Vilijamsom.

Izvor: B92

Autor:B92

Budućnost se rastaje sa Markusom Vilijamsom?
Starsport

Američki plejmejker stigao je pred početak sezone kao veliko pojačanje, ali ne opravdava očeivanja u dosadašnjem delu sezone.

Šćepanović je posle pobede nad Mornarom priznao da bivši plej Crvene zvezde ne igra na očekivanom nivou i dodao da će u narednim danima biti poznat status Amerikanca.

“Zabrinjava me njegova forma. To je nešto što ćemo ozbiljno razmotriti u narednom periodu. U prve tri utakmice je pokazao nešto, a kasnije... On je došao da nosi igru da bude lider, ali u posljednje vrijeme dosta loše izgleda. U svakom slučaju, mnogo, mnogo nam fali. Vidjećemo u narednim danima i utakmicama kako će da se razvija situacija sa njim, a nisam zadovoljan njegovim stanjem”, kazao je Šćepanović.

Vilijams je pre dve sezone bio jedan od najzaslužnijih za fantastičnu sezonu Zvezde i osvojena tri trofeja. Prošle sezone se vratio, ali je u klubu ostao samo 18 dana zbog problematičnog ponašanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve