Nova vest
Košarka

Nedelja, 23.10.2016.

12:56

Igokea: Da pružimo što jači otpor Zvezdi

Trener Igokee Dragan Bajić rekao je da će njegova ekipa pokušati da pruži što jači otpor Crvenoj zvezdi u šestom kolu ABA lige.

Izvor: MN

Autor: MN

Igokea: Da pružimo što jači otpor Zvezdi
Thinkstock

Dve ekipe sastaju se od 21 sat u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Zvezda ima maksimalan učinak u regionalnom takmičenju, a tim iz Laktaša ima tri trijumfa.

„Zvezda je jedan od najkvalitetnijih timova u ligi, što se vidi iz mečeva koje su odigrali do sada. Mi moramo nastaviti svoj kontinuitet dobrih igara. Znamo jačinu protivnika, Crvena zvezda je zadržala većinu igrača iz prethodne sezone. Nama ostaje samo da pokušamo pružiti što snažniji otpor i ukoliko nam se ukaže priliku nadam se da ćemo je znati iskoristiti. Zvezda je dobro pokrivena na svim pozicijama ali je moguće da se oseti doza umora zbog zgusnutog rasporeda. Dolaskom Rakićevića dobiće dodatnu širinu i sigurno su apsolutni favoriti“, rekao je Bajić.

Sa njim se složio je košarkaš Džejms Robinson.

„Crvena zvezda je veoma dobar tim i mi očekujemo jednu izuzetno tešku utakmicu. Mi moramo u utakmicu ući jako, onoliko koliko smo u mogućnosti, držati se svojih principa i pokušati, ukoliko nam se ukaže prilika da pobedimo. Zvezda je favorit ali mi ćemo pokušati da odigramo što bolje možemo protiv evroligaške ekipe.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve