Nova vest
Košarka

Petak, 21.10.2016.

17:10

Milojević: Pobedom u Zadru da se završi niz poraza

Trener Dejan Milojević rekao je da posle niza poraza Mega Leks nije favorit u Zadru i da ekipa mora da odigra najbolje što može kako bi ostvarila pobedu.

Izvor: SM

Autor: SM

Milojević: Pobedom u Zadru da se završi niz poraza
StarSport

"Posle pet uzastopnih poraza pred nama je još jedna teška utakmica u nizu, gostovanje u Zadru. Uz ovakvu seriju rezultata svakako ne možemo da budemo favoriti u ovom meču. Pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo i da probamo da dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila", rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mega Leksa u subotu od 19 časova igraju na gostovanju protiv Zadra, utakmicu šestog kola Jadranske lige.

Milojević ni u toj utakmici neće moći da računa na trojicu povređenih igrača Radosava Spasojevića, Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića.

Mega Leks i Zadar su do sada igrali šest puta u Jadranskoj ligi, a srpski tim pobedio je pet puta. U njihovom poslednjem duelu Mega je u Sremskoj Mitrovici pobedila sa 87:61.

Posle pet kola u ABA ligi Mega ima jednu pobedu i četiri poraza, a Zadar dve pobede i tri poraza.

Krilo Mege Vlatko Čančar rekao je da će ekipa dati sve da pobedi u Zadru.

"Pred nama je gostovanje protiv Zadra koji ima mladu ekipu pojačanu iskusnim igračima i trenutno imaju bolji skor od nas. Uz agresivnu odbranu i kontrolu skoka, biće potrebno i da prepoznamo ključne periode na meču kada ćemo morati da budemo koncentrisaniji i da svedemo greške na minimum. Mi ćemo svakako dati sve od sebe da prekinemo negativnu seriju i odnesemo dva boda iz Zadra", rekao je Čančar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve