Nova vest
Košarka

Utorak, 18.10.2016.

12:34

Šapić: A da je na majici pisalo "Ja sam magare"?

Prethodnih nekoliko dana u srpskoj javnosti vodi se priča o ubijenom Aleksandru Stankoviću, odnosno fudbalskom i košarkaškom klubu Partizan.

Izvor:

Autor:

Šapić: A da je na majici pisalo
Tanjug (arhiva)

Tačnije, u centru pažnje bile su majice sa likom pravosnažno osuđenog kriminalca koji su igrači morali da nose pre početka utakmica.

Na majici je bio lik Aleksandra Stankovića, poznatog pod nadimkom "Sale mutavi", uz natpis 'Dobro pamtim sve', koji je nedavno ubijen u obračunu na ulicama Beograda.

Naša redakcija se tim bavila u temi – Za koga je pitanje "ko je naredio nošenje majica"?, a svoj sud u celoj priči dao je i legendarni vaterpolista, a sada političar, Aleksandar Šapić na svom Tviter nalogu.

"A da je na majici pisalo "Ja sam magare" i tad bi je obukli? Ako nekog staviš na grudi budi mangup do kraja, a ne ko tele "ja ništa ne znam", napisao je Šapić, a zatim dodao:

"Bruka je što niko ne zna otkud majice. Obukao sam jer je bio veran navijač a čime se bavio ne zanima me. I to je stav, ako je tako, a ne ovo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve