Nova vest
Košarka

Petak, 30.09.2016.

21:29

Radonjić: Centar prioritet, treba nam podrška

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan igrom protiv MZT na početku ABA lige, ali je rekao da tim mora još da radi i da se popravlja.

Izvor: B92

Autor:B92

Radonjić: Centar prioritet, treba nam podrška
Starsport

"Ovo je jako dobar početak sezone i najbitnije je da smo pobedili na početku. Zadovoljan sam igrom protiv jedne jako dobre ekipe MZT-a, ali nemamo vremena da razmišljamo o ovome, jer treba da se okrenemo Cedeviti, koja je već u ponedeljak", rekao je Radonjić.

Zvezda je danas pobedila MZT sa 91:69 u prvom kolu Jadranske lige.

"Odigrali smo utakmicu sa izuzetnom odgovornošću, pogotovo u odbrani, što me izuzetno raduje. Naravno, ima i elemenata koje treba popraviti u igri, ali vreme je pred nama i to ćemo postepeno raditi. Hvala publici na podršci, ali samo želim da istaknem da smo u specifičnoj situaciji, tako da nam je ta podrška izuzetno značajna i potrebna u svakom trenutku", rekao je Radonjić i pozvao navijače na derbi protiv Cedevite u ponedeljak.

Trener Zvezde odgovorio je novinarima da pojačanja neće brzo stići.

"Ne nazire se dovodjenje igrača u skorije vreme, ali je bitno što pre dovesti centra zbog skorog početka takmičenja u Jadranskoj ligi", rekao je Radonjić.

Trener MZT-a Emil Rajković nije bio zadovoljan nastupom svog tima.

"Ne mogu da budem zadovoljan ni rezultatom ni igrom. Primetno je bilo da nam je nedostajao Đorđe Drenovac, koji je u pripremnom periodu bio jedan od naših najboljih igrača. Zvezda je pokazala kakav kvalitet poseduje. Čestitam im na ovoj pobedi", rekao je Rajković.

Trener MZT-a demantovao je navode iz medija da tim cilja četvto mesto, rekavši da ekipa želi da završi u gornjem delu tabele.

"Naš cilj je da budemo u gornjem delu tabele, peti-šesti-sedmi. Završni turnir bi bilo nešto neverovatno", rekao je Rajković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve