Nova vest
Košarka

Utorak, 27.09.2016.

18:51

Rudi o Delijama: Brutalno, ne staju 40 minuta

Legendarni košarkaš Real Madrida Rudi Fernandes otkrio je u intervjuu za magazin ’GQ’ da je poseban utisak na njega ostavila atmosfera protiv Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Rudi o Delijama: Brutalno, ne staju 40 minuta
Starsport

Fernandes ističe da voli da igra pod pritiskom, a da je u Beogradu bio impresioniran.

„Hvala Bogu, uvek me je dodatno motivisalo da igram na terenima na kojima imate ogroman pritisak sa tribina. U suprotnom, verovatno bih se bavio drugom profesijom. Najviše me je impresionirala atmosfera kada smo igrali protiv Crvene zvezde u Beogradu. Bilo je brutalno. Njihovi navijači 40 minuta stoje i ne staju sa navijanjem“, kaže Rudi i dodaje:

„Prošle sezone je nezaboravna bila i atmosfera koju su napravili naši navijači u trećem meču četvrtfinale protiv Fenerbahčea. gubili smo kod kuće i nismo se plasirali na četvrti uzastopni F4. Ipak, 14.000 navijača je ostalo i posle završetka utakmice i nagradilo nas za uspehe iz prethodnih sezona. Znali su da smo dali sve od sebe. To je bila posebna povezanost. Nekada pamtimo samo pobede, ali ovo je bilo baš posebno.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d