Nova vest
Košarka

Utorak, 27.09.2016.

17:24

Zvezda Mileru: Nismo ti dužni, znaš da si kažnjen

Direktor Crvene zvezde MTS Davor Ristović odgovorio je bivšem igraču crveno-belih Kvinsiju Mileru na navode da mu klub duguje novac.

Izvor:

Autor:

Zvezda Mileru: Nismo ti dužni, znaš da si kažnjen
StarSport

Amerikanac je napisao na Tviteru, reagujući na poruku Dejvida Pika staru dvadeset dana, izraelskog košarkaškog novinara, da mu klub sa Malog Kalemegdana duguje 65.000 dolara.

Izraelac je napisao da se divi Čarlsu Dženkinsu "jer je žrtvovao 200.000 dolara duga zbog povratka u Beograd", a Miler se nadovezao – "Meni=65.000. To nije u redu", uz haštag 'bez poštovanja'.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su prema bivšem igraču našeg kluba Kvinsiju Mileru, postojale određene obaveze, i po tom pitanju, klub je bio u stalnom kontaktu sa njegovim agentom. Shodno pravilniku KK Crvena zvezda mts, sa kojim su upoznati svi igrači pre potpisivanja ugovora, postoji bonusi za ostvarene uspehe, ali i sankcije i kazne, za nepridržavanje odredaba istog pravilnika.

KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub da bi putem medija na bilo koji način komunicirao sa svojim bivšim igračem, koji je po više stavki disciplinskog pravilnika kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora, o čemu je takođe uredno obavešten njegov menadžer, i o čemu klub poseduje vrlo obimnu dokumentaciju", rekao je direktor Crvene zvezde MTS Davor Ristović i dodao da se klub ovim povodom više neće oglašavati.

U međuvremenu, posle sjajne sezone u Zvezdi i osvajanja dva trofeja Miler je potpisao višemilionski ugovor s Makabijem iz Tel Aviva, ali je onda doživeo tešku povredu kolena dok je za vreme odmora u Sjedinjenim Američkim Državama igrao basket sa Kajrijem Irvingom, zvezdom Klivlend Kavalirsa.

"Sadašnjem igraču Makabija iz Tel Aviva, sa kojim je važeći višegodišnji ugovor potpisao 13. marta 2016.godine u Beogradu posle utakmice sa Panatinaikosom, želimo brz oporavak i uspešan povratak na teren", dodaje se na zvaničnom sajtu srpskog i regionalnog šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d