Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 26.09.2016.

15:18

Kreće Zvezda, Radonjić oprezan: MZT je ambiciozan

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da je turnir na Kritu poslužio ekipi da se spremi za novu sezonu i dodao da neće biti lako protiv MZT.

Izvor: B92

Autor:B92

Kreće Zvezda, Radonjić oprezan: MZT je ambiciozan
Starsport

Aktuelni regionalni i srpski šampion u ponedeljak je došao iz Grčke, gde je zauzeo treće mesto na turniru, nakon poraza od Olimpijakosa i trijumfa nad Hapoelom iz Jerusalima u generalnoj probi pred početak ABA lige.

"Turnir na Kritu bio je izuzetno značajan za nas, imali smo dve jake utakmice i provere protiv vrlo kvalitetnih timova. Utakmice su mi dale uvid u dobre i loše stvari. Najvažnije je da smo iskoristili turnir na najbolji mogući način u sklopu priprema i da nakon tih utakmica spremniji dočekujemo početak sezone i utakmicu sa MZT-om", rekao je Radonjić za zvaničan sajt crveno-belih.

Pred Zvezdom je naporan ritam već od starta takmičenja jer će u samo devet dana odigrati četiri utakmice, prvu već u petak kada dočekuje makedonski u prvom kolu ABA lige.

"MZT je klub koji se ponašao dosta ambiciozno u prelaznom roku i napravio vrlo kvalitetan sastav koji će i u Evrokupu, a posebno ABA ligi igrati značajnu ulogu i boriti se za vrh tabele. Očekuje nas dobar, iskusan takmičarski tim i to odmah na startu ABA lige"..

Utakmica izmedđ Crvene zvezde i MZT-a igra se u petak od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve