Nova vest
Košarka

Nedelja, 25.09.2016.

11:50

Bogdan: I Džejms i Kari bi se plašili Jugoslavije

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović nalazi se u Zadru gde njegov Fenerbahče učestvuje na turniru "Zadar Dogus Basketball Tournament".

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Bogdan: I Džejms i Kari bi se plašili Jugoslavije
EPA/JORGE ZAPATA

Fenerbahče se plasirao u finale turnira u kojem će od 21 sat igrati sa Darušafakom, a tokom boravka u hrvatskom gradu dao je zanimljivu izjavu.

On je istakao da bi se i najbolji NBA igrači plašili ekipe koju bi činili igrači iz bivše Jugoslavije, ukoliko bi ona bila formirana.

"I Lebron Džejms i Stefen Kari bi se uplašili kada bismo okupili reprezentaciju bivše države. Valjda će u nekom trenutku odlučivati pametniji ljudi", rekao je Bogdanović.

On je istakao da nema poseban motiv protiv Hrvata, iako je u četvrtfinalu olimpijskog turnira odigrao fantastičan meč sa 18 poena (4-7 za dva, 3-4 za tri), uz 5 asistencija.

"Ne osećam nikakvu dodatnu motivaciju kada igram protiv Hrvatske. Ne razumem takve ljude. Zamislite da smo ostali ista zemlja", ponovio je Bogdan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve