Nova vest
Košarka

Subota, 24.09.2016.

12:35

Džikić: Kome smeta – šta ja da mu radim...

Trener Partizana NIS Aleksandar Džikić kaže da ni ne očekuje da njegova ekipa pruža najbolje partije na startu sezone.

Izvor:

Autor:

Džikić: Kome smeta – šta ja da mu radim...
StarSport

"Ja i ne očekujem da igramo najbolje na startu sezone. Ko razume – shvatiće. Kome smeta – šta ja da mu radim... Igrali smo kao da je takmičarksi meč u pitanju, sa skraćenom rotacijom, iako je ovo bio susret na kome sam želeo da vidim gde smo i šta smo“, rekao je Džikić novinarima u Hali sportova 'Ranko Žeravica'.

Crno-beli savladali su bugarski Lukoil u pripremnom meču, a pre starta sezone preostaje im da odigraju još kontroli susret sa subotičkim Spartakom u Pioniru 25. septembra.

"Posle silnih obaveza i putešestvija sa reprezentacijom BiH vratio nam se Adin Vrabac. S druge strane, Kenan Karahodžić je odlično započeo meč, ali ga je poremetila povreda zglova. Novica je isto na početku trenažnog procesa... Nažalost, stalno se vraćamo unazad. Nešto što je ličilo na lakšu povredu mekih tkiva pretvorilo se u tronedeljnu pauzu. To su normalne stvari, nije Partizan izuzetak. Da potpišemo novog igrača ponovo bi se to dogodilo“, istakao je Džikić.

Ekipa iz Humske 1 novu sezonu počinje prvog dana oktobra, kada će gostovati Mornaru u Baru na startu ABA lige.

"To je tek početak, igra se 26 kola – nećete u Crnoj Gori gledati najbolji Partizan", jasan je trener Partizana.

Partizan posle Crne Gore čeka put u Skoplje, potom Beograd, pa ponovo glavni grad Makedonije, pre nego što budu krenuli put Ludvigzburga – na duel sa istoimenom ekipom u prvom kolu FIBA Lige šampiona.

"Divno. Gostavanju su baš, onako, 'frendli'. Možeš svuda autobusom – imali smo sreće", zaključio je Džikić uz osmeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve