Nova vest
Košarka

Sreda, 21.09.2016.

15:13

Dobrić potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom

KK Crvena zvezda mts potpisao je u sredu četvorogodinji ugovor sa Ognjenom Dobrićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Dobrić potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom
Foto: StarSport

Dobrić je visok tačno dva metra, igra na pozicijama beka i niskog krila i vraća se na Mali Kalemegdan iz seniorskog tima FMP-a.

U mlađe selekcije crveno-belih Dobrić je stigao 2011. godine, a neophodno iskustvo sticao je igrajući tri sezone u prvom timu FMP-a.

Dobrim igrama u KLS, ali i mlađim reprezentativnim selekcijama, srpski košarkaš se izborio za višegodišnji ugovor i mesto u seniorskom timu prvaka ABA i KLS lige, čiji dres će nositi naredne četiri godine.

Ognjen Dobrić je rođen 27.oktobra 1994. godine u Kninu, a posle preseljenja u Srbiju 1995. godine živeo je u Mladenovcu.

Levorukog košarkaša odlikuju dobar šut sa distance i odlične atletske sposobnosti. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije 2013 i 2014.godine, a kao deo reprezentacije do 19 godina, 2013.godine osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Češkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve