Nova vest
Košarka

Sreda, 24.08.2016.

15:36

Mega na plaži predstavlja nove dresove

Košakaški klub Mega Leks predstaviće u subotu na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici tim i nove boje kluba za predstojeću sezonu 2016/2017.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Mega na plaži predstavlja nove dresove
Foto: StarSport

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, Mega će i treću takmičarsku sezonu najaviti u gradu u kome je postigla najveće uspehe u istoriji kluba.

Početak programa na plaži u Sremskoj Mitrovici zakazan je za 15 sati, kada će okupljeni moći da se zabave uz muziku i poklone iznenađenja.

Dolazak igrača i stručnog štaba najavljen je za 16.45, kada će biti predstavljena ekipa i novi dres kluba za predstojeću sezonu.

Generalni menadžer Mega Leksa Goran Ćakić rekao je da je veoma zadovoljan što će klub i u narednoj sezoni kao domaćin igrati u Sremskoj Mitrovici.

"Ostvarili smo sjajnu saradnju uz odličnu podršku publike i očekujemo da se to podigne na viši nivo u narednoj sezoni. Promocija tima na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici zakazana je za 27. avgust uz niz iznenađenja, a generalnu probu pred početak sezone imaćemo 24. septembra u hali PSC Pinki protiv Lukoila", izjavio je Ćakić.

Kapiten tima Rade Zagorac pozvao je navijače da dođu na promociju tima.

"Želeo bih da izrazim zadovoljstvo ostankom tima u Sremskoj Mitrovici koja je postala naš dom i gde smo uz sjajnu podršku sa tribina dobili veliki broj utakmica prošle sezone. Radujem se novim susretima i pozivam Mitrovčane da u što većem broju dođu na promociju i upoznaju se sa našim novim timom", rekao je Zagorac.

Mega Leks će u prvom kolu ABA lige 1. oktobra igrati kao domaćin protiv Olimpije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve