Nova vest
Košarka

Petak, 22.07.2016.

17:59

Rajković: Zadovoljan sam, Stojanovski želja

Novi MZT iz Skoplja Emil Rajković rekao je da je zadovoljan što preuzima kormilo makedonskog šampiona i da veruje u dobru sezonu.

Izvor:

Autor:

Rajković: Zadovoljan sam, Stojanovski želja

"Cilj u predstojećoj sezoni su dve titule u Makedoniji, da u ABA ligi završimo u gornjem delu tabele i da odigramo dostojanstveno u Evrokupu. Ne plašim se jačih protivnika i želim da napravimo uspeh", rekao je Rajković.

Prema rečima Rajkovića, za ostvarivanje postavljenog cilja makedonskom šampionu će biti potreban "konkurentan tim, za koji se nada da će imati do početka sezone".

Za novog stratega MZT prioritet je makedonski reprezentativac Damjan Stojanovski, o čemu, kako je rekao, uprava kluba već pregovara.

"Damjan Stojanovski je moja najveća želja, a moj prioritet je njegovo ostajanje ovde. Iskreno se nadam da će da postane deo ovog tima. Ekipa se kreira od nule i sastavljaće se u saglasnosti sa budžetom. Videćemo koje igrače možemo da dovedemo, a koje da zadržimo", rekao je novi trener MZT.

Makedonski košarkaški klub MZT će u sezoni 2016/17. po drugi put igrati u Evrokupu.

Nalazi se u Grupi C zajedno sa Unikahom, Bajernom iz Minhena, Budućnosti, Zenitom i Mursijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve