Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.07.2016.

22:50

Tejić u Megi: Da zaslužim povratak u Zvezdu

Novi košarkaš Mega Leksa Marko Tejić rekao je da će u tom klubu imati priliku da napreduje, kao i da očekuje da će zaslužiti povratak u Crvenu zvezdu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Tejić u Megi: Da zaslužim povratak u Zvezdu
Starsport

On je prešao u Megu na dvogodišnju pozajmicu.

"Hvala Megi koja veruje u mene i pruža mi mogućnost da kroz jake mečeve i iskušenja u Jadranskoj ligi, Fiba Ligi šampiona i domaćem prvenstvu i kupu prikažem sve što mogu. Na prvom mestu, očekuju me jaki treninzi i dobar rad sa trenerom Dejanom Milojevićem. Ekipa je izuzetno kvalitetna i očekujem da ću se kroz jake treninge i utakmice nametnuti i time ostvariti svoju veliku želju - povratak u Crvenu zvezdu", rekao je Tejić za sajt Mege.

Tejić je zahvalio Zvezdi na prilici da kao pozjamljen igrač u Megi nastavi sa napretkom, kroz utakmice razvije potencijal i pokaže sve što može.

"Hvala svim trenerima sa kojima sam radio i sa kojima sam provodio puno vremena razvijajući se kao košarkaš, Dejanu Radonjiću i stručnom štabu Zvezde, kao i treneru Slobodanu Klipi i njegovim pomoćnicima u FMP-u", kazao je Tejić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve