Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.07.2016.

15:11

KSS: Juniori ne idu na EP, ako Turska bude domaćin

Košarkaški savez Srbije odlučio je da reprezentacija Srbije za igrače do 18 godina neće učestvovati na Evropskom prvenstvu ukoliko takmičenje održi u Turskoj.

Izvor:

Autor:

KSS: Juniori ne idu na EP, ako Turska bude domaćin
kss.rs

"Imajući u vidu političku situaciju u Turskoj i proglašeno vanredno stanje u toj zemlji, a u slučaju da Bord FIBA Evropa ostane pri odluci da se Evropsko prvenstvo za igrače do 18 godina igra u Turskoj od 30. jula do 7. avgusta 2016, Upravni odbor KSS je doneo odluku da reprezentacija Srbije igrača do 18 godina neće učestvovati na pomenutom prvenstvu", navodi se u saopštenju KSS.

Predsednik KSS Dragan Đilas je nakon sednice Upravnog odbora rekao da očekuje da će FIBA Evropa doneti odluku da se prvenstvo ne igra u Turskoj.

"Ne želeći da igrače i roditelje držimo u neizvesnosti, mi smo kao Savez doneli našu odluku. Odluku smo prosledili kancelariji FIBA Evropa i federacijama svih zemalja učesnica", rekao je Đilas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve