Nova vest
Košarka

Petak, 24.06.2016.

15:05

Zagorac ne ide u NBA: Prvo u neki evropski klub...

Košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac rekao je da je zadovoljan draftom, ali je istakao da verovatno neće odmah ići u NBA ligu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zagorac ne ide u NBA: Prvo u neki evropski klub...

Košarkaški klub Boston izabrao je igrača Mega Leksa Radeta Zagorca kao 35. pika na noćašnjem draftu NBA lige u Bruklinu. Zagorac je izabran u drugoj rundi kao 35. pik Bostona, ali će biti prosledjen u Memfis.

"Pratio sam, malo sam spavao, malo sam pratio. Još sam pod utiscima, zadovoljan sam kako je ispalo... Boston je pokupio nekoliko novajlija u ovom draftu i ne znam kakva bi situacija bila da sam ja tu bio sedmi-osmi medju svima njima, dok je Memfis uzeo dvojicu-trojicu rukija, tako da je s te strane korektno što sam tamo", rekao je Zagorac novinarima u Kraun plazi.

Novinare je zanimalo da li će Zagorac karijeru odmah nastaviti u najjačoj ligi na svetu.

"Najverovatnije neću ići odmah, već ću prvo otići u neki klub u Evropi, a posle ćemo videti", rekao je Zagorac.

Mediji su prethodnih dana pisali da će Zagorac pojačati redove Crvene zvezde, pa su ga zato novinari upitali da li to što pominje Evropu znači da su crveno-beli otpali.

"Srbija je u Evropi, je l' tako?", rekao je uz osmeh.

"Trebalo bi ovih dana da sednem sa agentom i dogovorim se oko svega, čekali smo da se draft završi. Videćemo šta je najbolje. Nadam se da ćemo sve završiti u narednih sedam do deset dana", naveo je Zagorac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve