Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.06.2016.

21:31

Skupština KKCZ: Veoma uspešna sezona

Skupština Košarkaškog kluba Crvena zvezda ocenila je na sednici da je prethodna sezona bila veoma uspešna.

Izvor: B92

Autor:B92

Skupština KKCZ: Veoma uspešna sezona
Starsport

Takođe je izabrana i komisija za pripremu i sprovođenje izbora koje ih očekuju ovog leta.

Skupština Zvezde je odala veliko priznanje menadžmentu, stručnom štabu i svim igračima kluba na postignutim rezultatima u prethodnoj sezoni.

Crvena zvezda je prethodne sezone osvojila ABA ligu i Superligu Srbije, dok je u Kupu Radivoja Koraća poražena u polufinalu, a u Evroligi je stigla do četvrtfinala.

Skupština je takodje usvojila finansijski izveštaj za prethodnu godinu. Crveno-beli su uputili i javni poziv svim članovima kluba, da u periodu od 21. do 27. juna predlažu kandidate za članove nove Skupštine Crvene zvezde.

Svoje predloge, sa naznakom "za komisiju za pripremu i sprovodjenje izbora” članovi kluba mogu slati na adresu Crvene zvezde - Mali Kalemegdan 2, 11 000 Beograd, ili putem zvaničnog mejla kluba: office@kkcrvenazvezda.rs ili direktnim dostavljanjem u prostorije kluba.

Komisija će po isteku gore navedenog roka, saopštiti listu kandidata, kao datum i mesto izbora za novi petogodišnji saziv Skupštine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve