Nova vest
Košarka

Utorak, 31.05.2016.

18:48

Vlasnik PAO: Da smo ranije otpustili Đorđevića...

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos smatra da je napravio veliku grešku što ranije nije otpustio Aleksandra Đorđevića.

Izvor: B92

Autor:B92

Vlasnik PAO: Da smo ranije otpustili Đorđevića...
Getty images

Srpski selektor dobio je otkaz u atinskom klubu posle poraza u četvrtfinalu Evrolige od Laboral Kuče.

PAO potom nije uspeo ni da osvoji titulu u Grčkoj pošto je u finalu izgubio od Olimpijakosa sa 3-1.

„Svi žele da se okoriste o ospeh. Sa druge strane, u neuspehu ste uvek sami. Kao vlasnik kluba preuzimam punu odgovornost za neispunjavanje osvnovnih ciljeva, a to se dogodilo iz dva razloga:

Pod jedan, napravili smo grešku kada je u pitanju trener Aleksandar Đorđević. Pogrešili smo što ga ranije nismo otpustili. Da smo to uradili, verovatno bi smo imali drugačiji kraj u Evroligi i grčkom šampionatu.

Pod dva, nisam očekivao da će se Olimpijakos toliko baviti stvarima van parketa. Kao rezultat toga, ekipa je ostala nezaštićena kod komando sudija. To je lekcija za mene. Ono što se sinoć dogodilo nije samo udarac u stomak, već šut u testise. Ipak, jaki nauče da se podignu i nastave borbu. To ćemo i mi uraditi“, napisao je Janakopulos u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve