Nova vest
Košarka

Utorak, 31.05.2016.

13:42

KK Partizan: Srce, ruke, glas, bez vređanja

KK Partizan pozvao je svoje navijače da isključivo fer i na sportski način borde tim u majstorici polufinala plej-ofa KLS protiv FMP-a u sredu.

Izvor: AK

Autor: AK

KK Partizan: Srce, ruke, glas, bez vređanja
Foto: KK Partizan

Crno-beli su dobili prvi meč ubedljivo, u drugom koji je imao predigru "ratom saopštenja" dva kluba su slavili "panteri", pa će treći meč odlučiti ko će na Crvenu zvezdu u finale.

"KK Partizan NIS poziva svoje verne navijače da kao i nebrojeno puta do sada nose momke u crno-belim dresovima tokom svih 40 minuta utakmice. Istovremeno, klub apeluje na navijače da navijaju isključivo fer i sportski, bez ikakvih uvreda ili ubacivanja predmeta u teren. Nakon prve utakmice polufinala, klub je već žestoko kažnjen, što nam jasno ukazuje da je sledeća kazna igranje pred praznim tribinama ukoliko se plasiramo u finale. Budimo pametni i nemojmo dozvoliti da se želje pojedinaca ostvare. Srce, ruke glas… Svi kao jedan!", navodi se u saopštenju Partizana.

Treći meč polufinala KLS plej-ofa između Partizana i FMP-a igra se u sredu u hali "Aleksandar Nikolić" (bivši Pionir) od 21 čas.

Cena ulaznice je 300 dinara za tribine i 500 za parter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve