Nova vest
Košarka

Nedelja, 29.05.2016.

14:05

Lovernj: Sledeća sezona bolja za Partizan i Duleta

Košarkaš Denver Nagetsa Žofri Lovernj došao je u Beograd da isprati utakmicu polufinala Superlige Srbije između Partizana i FMP.

Izvor: NL

Autor: NL

Lovernj: Sledeća sezona bolja za Partizan i Duleta
Foto: StarSport

Istakao je da redovno prati igre svog bivšeg kluba i smatra da situacija u Partizanu ide na bolje.

„Naravno da sam pratio Partizan ove sezone. Tim je u fazi rekonstrukcije, loše smo krenuli, onda je došlo nekoliko igrača i mislim da sada igramo mnogo, mnogo bolje. Biće još bolje naredne sezone“, smatra francuski reprezentativac.

Zadovoljan je bio viđenim na meču u kojem je Partizan pobedio FMP 82:63 i veruje u prolazak ’crno-belih’ u finale.

Mislim da hoće, nadam se da će se plasirati u finale. Ovo je tek prvi meč, videćemo šta će biti na sledećem“, rekao je Lovernj.

Sa njim je bio i nekadašnji saigrač iz redova 'crno-belih' Leo Vesterman.

Jako sam srećan, ove godine je došao i Leo. Prošle godine nije stigao jer je igrao plejof, tako da je sada još bolje nego prethodne sezone“, dodao je francuski reprezentativac.

Član Denvera je našao vremena da isprati i dešavanja u francuskoj ligi, gde Duško Vujošević vodi Limož.

Dule je došao tokom sezone, mislim da će sada mnogi igraći otiči i da će se započeti nešto novo. Nadam se da će naredna sezona za Duleta biti bolja“, naglasio je centar Nagetsa.

Kada je u pitanju njegova sezona u NBA rekao je da ima prostora za napredak, ali da je zadovoljan.

Može i mora biti bolje, ali sam zadovoljan kako je sve prošlo. Naredne sezone bi trebalo da budem u Denveru, ali u NBA nikad ne znate jer uvek mogu da vas trejduju“, a saigrača Nikolu Jokića je opisao jednom rečju:

„Super“, kratak je bio Lovernj.

Na kraju se osvrnuo i na pripreme reprezentacije Francuske za predstojeće kvalifikacije za Olimpijske igre.

Počinjemo za nedelju i po, moramo da se spremimo i plasiramo u Rio. U istoj smo poziciji kao Srbija, ali nismo domaćini turnira“, završio je nekadašnji kapiten Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d