Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.05.2016.

12:19

Radonjić: Mega ojačala tim od finala ABA

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je igrači moraju da budu maksimalno koncentrisani protiv Mega Leksa da bi se plasirali u finale Superlige.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Radonjić: Mega ojačala tim od finala ABA
Foto: StarSport

Zvezda će u petak početi polufinalnu seriju Super lige protiv Mega Leksa.

"Svesni smo svih činjenica o kvalitetu Mege i moramo da budemo jako, jako dobri u prvoj utakmici, koja nam je u prvom planu i samo smo na nju koncentrisani", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Radonjić je kazao da Mega ima "fantastičnu sezonu, sjajne rezultate i osvojen trofej".

"Dobro se znamo, igrali smo i finale Jadranske lige, u međuvremenu su i ojačali sastav, stigli su im novi igrači, čime su podigli kvalitet tima. Dobili su na iskustvu u spoljnoj liniji tima, uz talentovane igrače, čeka nas još teža serija nego u finalu Jadranske lige", kazao je Radonjić.

On je pozvao publiku da pomogne ekipi.

"Nije potrebno da ističem koliko nam podrška navijača na tribinama znači. Zato pozivam sve naše pristalice da dođu, ispune tribine i pomognu nam da dođemo do trijumfa jer nam je njihovo prisustvo jako važno", rekao je Radonjić.

Prva utakmica biće igrana u petak od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić", a druga u nedelju od 20.00 u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve