Nova vest
Košarka

Sreda, 25.05.2016.

19:16

Partizan sa Vanjom Marinkovićem u finalu

Nakon pobede protiv Jagodine 82:74, Partizan u četvrtak od 15:30 igra za titulu juniorskog prvaka protiv pobednika duela Crvena zvezda– Mega Leks.

Izvor: NL

Autor: NL

Partizan sa Vanjom Marinkovićem u finalu
Foto: StarSport

Kapiten seniorskog tima Vanja Marinković bio je u sastavu i postigao je 22 poena, a uz to je dodao i osam skokova.

Najefikasniji na meču bio je Slobodan Jovanović sa 28 poena, dok je kod Jagodine Ivanović imao 25, a Čubrilo 17 poena.

Jagodina je na startu meča povela 7:0, ali ’crno-beli’ su ubrzo preuzeli stvar u svoje ruke i odlepili se na 16 poena prednosti na poluvremenu.

Jagodinci su uspeli da smanje rezultat u drugom poluvremenu, ali su Jerotić, Jovanović i Marinković uspeli da održe prednost Partizana i na kraju je bilo 82:74.

Trener juniora KK Partizan NIS, Bojan Salatić, čestitao je svojoj ekipi plasman u finale.

“U prvom poluvremenu smo nakon prvih nekoliko minuta igrali dobro i kontrolisali meč. U drugom poluvremenu, nismo ispoštovali sve elemente koje smo dogovorili u svlačionici i protivnik je uspeo da smanji razliku. Na kraju, uspeli smo da i uz malo sreće prelomimo meč i izborimo plasman u finale. Sada je najvažnije da se pre svega psihički dobro pripremimo za sutrašnji meč.” – poručio je Salatić uz čestitke Jagodini na prikazanoj igri.

Finale Roda Juniorske lige Srbije, na programu je u četvrtak od 15:30 u Hali sportova Ranko Žeravica. Protivnik crno-belih biće pobednik duela Crvena zvezda Telekom – Mega Leks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve