Nova vest
Košarka

Sreda, 04.05.2016.

18:51

EL: Teo, Bogdan i Kvinsi u timu sezone

Specijalizovani košarkaški portal ’Eurohoops’ odredio je najboljih 10 igrača u Evroligi ove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

EL: Teo, Bogdan i Kvinsi u timu sezone
Starsport

Među 10 igrača koji su obeležili sezonu našli su se i Miloš Teodosić iz CSKA, Bogdan Bogdanović iz Fenerbahčea i Kvinsi Miler, krilo Crvene zvezde.

Osim njih trojice, mesto u ovoj ’Ol-star’ ekipi našli su i Nando De Kolo (CSKA), Malkolm Dilejni (Lokomotiva), Darijus Adams (Laboral), Entoni Rendolf (Lokomotiva), Janis Burusis (Laboral), Ekpe Judo (Fenerbahče) i Kajl Hajns (CSKA).

Teodosić je ponovo imao odličnu sezonu, jedan je od najzaslužnijih za novi plasman na F4 moskovske ekipe, a prosečno je u Evroligi beležio 16,3 poena i 5,6 asistencija po utakmici.

Odličnu sezonu imao je i Bogdan Bogdanović koji je na 26 mečeva prosečno beležio 11,7 poena, 3,2 skoka i 3 asistencije po meču.

Što se tiče Kvinsija Milera, on je bio prekretnica u Zvezdinoj sezoni. Crveno-beli su od njegovog dolaska zaigrali sjajno, a Miler je na 24 utakmice imao 14,1 poen, 5,7 skokova i 1,5 blokada po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve