Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 02.05.2016.

23:59

"Sad si uz'o trofej Simone"

Navijači Crvene zvezde posle odbrane titule ABA lige posebno su bili srećni jer je trofej osvojio i iskusni Marko Simonović.

Izvor: AK

Autor: AK

Foto: StarSport

Simonović je poslednjih godina često bio predmet šale jer je pre nekoliko sezona morao da oduzme od navijača crveno-belih trofej šampiona Srbije, koji je tada osvojio Partizan.

"Navijači su sjajni, drago mi je što su mi pevali "Sad si uzeo trofej Simone". Zaslužili smo ovo, napravili smo sjajnu stvar, izneli smo sve, ušli u Top 8 Evrolige", rekao je Simonović.

Već o sledećoj sezoni razmišlja Nemanja Dangubić.

"Deluje lako, ali nije, srećni smo samo što smo sve sada završili. Male uspone i padove smo imali tokom godine, cilj je ostvaren, to je titula. Možda su mnogi sumnjali, ali uspeli smo da odbranimo trofej. Idemo malo da slavimo, pa da se spremimo za ostatak sezone", rekao je Dangubić.

Zvezda je u finalu ABA lige bez problema savladala Mega Leks sa 3-0, a MVP serije je bio Stefan Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d