Nova vest
Košarka

Sreda, 20.04.2016.

22:45

Jasikevičus: Bodiroga, Arvidase, gde ste?

Nekadašnji litvanski plejmejker, a sada trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičus ’prozvao’ je legende evropske košarke povodom sukoba FIBA-Evroliga.

Izvor: B92

Autor:B92

Jasikevičus: Bodiroga, Arvidase, gde ste?
Starsport

Jasikevičus smatra da bi nekadašnji velikani kao što su Dejan Bodiroga, Arvidas Sabonis i Andrej Kirilenko trebali da se oglase i izraze svoje stavove povodom novonastale situacije.

„Za mene je ova cela situacija apsurdna. FIBA je imala toliko prilika tokom godina da napravi košarkaški turnir na najvišem nivou, ali oni su sve držali na veoma niskom nivou. Tek je kroz Evroligu počeo da raste kvalitet“, rekao je Jasikevičus i dodao:

„Voleo bih kada bi evropski velikani kao što su Arvidas Sabonis, Dejan Bodiroga i Andrej Kirilenko izrazili agresivnije stavove povodom ove situacije, jer su sva mišlenja jednaka. Ali, jedno je sigurno, a to je da bi igranje FIBA turnira bilo isto kao da se vratimo 20 godina unazad.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve