Nova vest
Košarka

Utorak, 19.04.2016.

16:00

Simonović: Sa svima možemo na jednu loptu

Marko Simonović, posle poraza od CSKA (78:71), izjavio je da su crveno-beli plasmanom u četvrtfinale Evrolige premašili sva očekivanja uoči sezone.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Simonović: Sa svima možemo na jednu loptu
Starsportphoto

Izabranici Dejana Radonjića završili su učešće ove sezone u Evroligi porazom u beogradskoj Kombank areni, posle čega moskovski CSKA sa 3-0 u seriji ide na fajnal-for u Berlin.

"Sjajna sezona u Evroligi je iza nas, ostvarili smo veliki rezultat. Večeras smo dobro kontrolisali utakmicu, pokušali smo da se vratimo, ali smo se istrošili, što je CSKA iskoristio. Moramo da budemo zadovoljni kako smo odigrali sve tri utakmice", rekao je Simonović posle utakmice.

Krilni košarkaš istakao je da su svi očekivali da će CSKA u tri meča lako odraditi posao, ali da je Crvena zvezda odlično parirala.

"Pokazali smo da sa takvim ekipama možemo da igramo na jednu loptu. Ponosan sam na ceo tim", naveo je reprezentativac Srbije.

Njegov saigrač Vasilije Micić bio je prezadovoljan igrom odbrane u sva tri meča sa moskovskim velikanom.

"Krasila nas je odlična odbrana i kolektiv, u sva tri duela spustili smo im prosek poena, ali je presudio individualni kvalitet, pre svih Teodosića i De Koloa. Dali smo sve od sebe", poručio je Micić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve