Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.04.2016.

23:11

Teodosić: Ne znam šta su želeli od mene...

Plejmejker CSKA Miloš Teodosić smatra da je Crvena zvezda propustila šansu da kazni brojne greške njegovog tima.

Izvor: AK

Autor: AK

Teodosić: Ne znam šta su želeli od mene...
Foto: StarSport

Moskovljani su slavili u Kombank Areni 78:71 i sa 3-0 u seriji se plasirali na Fajnal-for Evrolige.

"Još jedna tesna i neizvesna utakmica sa Zvezdom koja je pokazala da je zasluženo u Top 8. Nisu uspeli da kazne našu lošu igru i 22 izgubljene lote. To ne smemo više da dozvolimo, moramo da popravimo", rekao je Teodosić.

CSKA će biti jedan od favorita na F4 u Berlinu, a u polufinalu će igrati sa boljim iz duela ruske Lokomotive Kubanj i španske Barselone.

"Naš prvi cij je ispunjen. Svi u klubu bi trebao da budu zadovoljni i da se okrenemo spremanju za F4, da pokažemo svu našu snagu i koliko vredimo kao tim. Svake godine odlazimo na F4 i tamo ne odigramo ni blizu kako bi trebalo i kako igramo cele sezone. Pre svega treba da poradimo na psihološkoj strani. To je jedini problem koji nas čeka, barijera koju svako od nas mora da prebrodi individualno i timski", istakao je srpski košarkaš.

Za razliku od prva dva meča u Moskvi, Zvezda je u Beogradu podbacila u šutu (24/63 iz igre).

"Generalno, mislim da Zvezda nije šuterska ekipa. Kako je sezona odmicala šutirali su sve bolje i bolje. Ovo im je bila jedna od slabijih utakmica. U Moskvi su dobro šutirali i to im jedalo rezultata. Daleko od toga da smo potcenili Zvezdu koja uvek igra veoma agresivno i borbeno", rekao je Teodosić.

Poznat kao veliki navijač Zvezde, Teodosić je imao "poseban" doček u Areni, ali nije "oduševio" navijače svojom partijom (12p, 7as)

"Navijači su radili svoj posao, došli su da bodre svoj klub, sjajno kao što i inače rade. Nisu me dekoncentrisala dobacivanja, samo u nekim trenucima nisam razumeo šta su želeli od mene. Ali to je bio deo njihovog zadatka na ovoj utakmici", istakao je plej CSKA.

Već godinama se spekuliše o mogućem dolasku Teodosića u redove crveno-belih.

"Nisam ozbiljnije razmišljao o dolasku u Zvezdu. Ne mogu reći o povratku jer nikad nisam ni igrao za nju. Ali, otom-potom. Ako do toga i dođe, ne želim da budem u situaciji da ne mogu da dam maksimum", zaključio je Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve