Nova vest
Košarka

Četvrtak, 31.03.2016.

23:40

Igrači sastančili 45 minuta posle poraza

Košarkaši Crvene zvezde održali su timski sastanak koji je trajao više od 45 minuta posle poraza od Darušafake u Kombank areni.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Igrači sastančili 45 minuta posle poraza
Starsportphoto

Zvezda je poražena od Darušafake 80:61 pred 18.000 navijača našoj najvećoj hali, u meču 13. kola grupe E Top 16 faze Evrolige.

Srpski i regionalni šampion tako je propustio priliku da se kolo pre kraja plasira u Top 8 fazu Evrolige, a novu priliku za istorijski uspeh imaće protiv Cedevite u Zagrebu narednog petka.

Posle neočekivanog neuspeha igrači su se dugo zadržali u svlačionici kako bi održali sastanak, na kojem, prema rečima Vasilija Micića nije bilo nikoga osim njih. Trener Dejan Radonjić kratko je prokomentarisao poraz od turske ekipe, dok su igrači razgovarali o veoma lošoj partiji.

Micić je potvrdio i da predsednik kluba Nebojša Čović nije silazio u svlačionicu.

Osim plejmejkera, jedino je Marko Simonović dao izjavu novinarima, dok su ostali napustili Kombank arenu.

'Crveno-beli' sada imaju sedam pobeda i šest poraza, a dalje mogu i u slučaju da prvoplasirani Fenerbahče u petak savlada Anadolu Efes kod kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve