Nova vest
Košarka

Subota, 13.02.2016.

23:46

Milojević: Olimpija više želela pobedu

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je Olimpija zasluženo slavila u utakmici 24. kola ABA lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Milojević: Olimpija više želela pobedu
Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov

Ljubljančani su pobedili Megu u Sremskoj Mitrovici sa 81:78 i tako obezbedili opstanak u regionalnom takmičenju, a domaći tim je još ranije osigurao barem četvrto mesto i plasman u plej-of.

Zaslužen trijumf tima iz Ljubljane. Olimpija je više želela ovu pobedu i to je presudilo. Nismo zaslužili da imamo šut za izjednačenje. Tokom celog meča nismo bili dovoljno agresivni, rival je lako rešavao naš presing. Na ovaj način ne može da se pobedi jedna kvalitetna ekipa kao što je Olimpija. Nadam se da ćemo izvući pouke i reagovati na sledećem meču i odigrati dobro u Kupu Radivoja Koraća”, naglasio je Milojević.

Košarkaš Mega Leksa Nikola Ivanović složio se sa svojim trenerom da su saigrači i on odigrali loše.

Iza nas je mnogo dobrih utakmica, ali protiv Olimpije smo bili veoma loši. Nije bilo dovoljno energije u našoj igri, imali smo i dosta loših odluka koje su nas na kraju koštale pobede. Čestitam Olimpiji, zasluženo su pobedili, a mi se okrećemo utakmicama u nacionalnom Kupu”, istakao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve