Nova vest
Košarka

Četvrtak, 11.02.2016.

22:41

Gudurić: Novak svima da bude uzor

Mladi košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić ponosan je što je upoznao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Izvor: AK

Autor: AK

Gudurić: Novak svima da bude uzor
Foto: StarSport

Đoković je posetu Beogradu iskoristio da prisustvuje pobedi crveno-belih nad Cedevitom u sedmom kolu Top 16 faze Evrolige.

"Novak je najveći srpski spotista, velika je čast rukovati se s njim i progovoriti par reči. O tome sam sanjao. Svaki srpski spotista treba da ga gleda kao uzora, zbog onoga što je on napravio za Srbiju i kako se borio. Skidam mu kapu", rekao je Gudorić.

Gudurić je meč završio sa 13 poena, a sa tri trojke u poslednjoj četvrtini bio je ključni faktor u ubedljovoj pobedi Zvezde 94:74.

"Grdio me malo trener zbog odbrane i napada, ali svako greši, duga je utakmica. Najvažnije je da su one trojke ušle. Idemo dalje", rekao je mladi bek.

Zvezda ima četiri pobede u grupi F i jedan je od kandidata za plasman u Top 8 fazu elitnog takmičenja.

"Nema šta da se priča o tome, svi su svesni da nikad nismo bili bliže, ali je veoma težak ritam, igraćemo do kraja sezona svaka dva-tri dana. Blizu je, ali ništa nije gotovo", rekao je Gurudić.

Gudurić ima samo 20 godina, a ovo mu je prva sezona u kojoj je jedan od nosilaca igre svog tima.

"Svakako da je teško, ovo mi je prva sezona u ovom ritmu, putovanja, povrede, ali mora da se izdrži uz ovakve navijače, još je Novak tu, fudbaleri, šta smo uradili? Izgubili? Eeeee...", razočaran je mladi srpski košarkaš porazom futsalera u polufinalu EURO 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve