Nova vest
Košarka

Subota, 06.02.2016.

16:41

Radonjić: Bez obzira na sve, želimo pobedu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se njegova ekipa 'nalazi u već dobro poznatom ritmu', ali da želi pobedu u Laktašima protiv Igokee.

Izvor:

Autor:

Radonjić: Bez obzira na sve, želimo pobedu
kkcrvenazvezda.rs

Crveno-beli su poraženi na gostovanju Darušafaki u Istanbulu u četvrtak, u okviru Top 16 faze Evrolige, a duel sa Igokeom na programu je u nedelju od 17 časova.

"Očekuje nas meč protiv Igokee, ekipe koja je značajno promenila svoj igrački sastav, u međuvremenu i trenera, u odnosu na utakmicu u Pioniru u kojoj su nas pobedili. U poslednjih nekoliko kola, Igokea igra dobro i nalazi se na korak od opstanka u ligi. Mi se, s druge strane, nalazimo u već dobro poznatom ritmu, od povratka iz Istanbula, praktično smo izgubili pola dana u putu, a od utakmice sa Darušafakom nije prošlo mnogo vremena. Ipak, bez obzira na sve, želimo da dođemo do novih bodova", rekao je Radonjić.

Srpski i regionalni šampion posle 21 kola regionalne ABA lige zauzima treću poziciju sa 15 pobeda i šest poraza, dok je Igokea sedma sa skorom 9-13.

Ekipu sa Malog Kalemegdana već u četvrtak očekuje novi meč, kada će u okviru elitnog takmičenja dočekati Cedevitu u Pioniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve