Nova vest
Košarka

Nedelja, 17.01.2016.

23:15

Zvezda ugostila sportiste Specijalne olimpijade

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom u okviru „Zvezdine humane nedelje“ organizovao je treću godinu zaredom druženje sa sportistima Specijalne olimpijade.

Izvor: JT

Autor: JT

Zvezda ugostila sportiste Specijalne olimpijade
kkcrvenazvezda.rs

Na sada već tradicionalnom druženju , prisutni su bili sportisti Specijalne Olimpijade iz Beograda i Pančeva. Druženje su kao i svake godine, upotpunili prvotimci Crvene zvezde Nemanja Dangubić, Nikola Rebić i Stefan Nastić, a prisutne su bile i ’crveno-bele’ košarkašice Nevena Naumčev, Mina Đorđević, Ivana Katanić i Marijana Zukanović.

Zahvaljujemo se košarkaškom klubu Crvena zvezda što je i ove godine odlučio da Specijalna Olimpijada Srbije bude deo njihovog projekta, ovo je treća godina za redom da smo prijatelji s Crvenom zvezdom i nadamo se da ćemo i sledećem periodu nastaviti da pokazujemo da je KK Crvena zvezda društveno odgovoran klub. Prevashodno je veliko zadovoljstvo našim sportistima da budu deo ovakvih projekata, njima to zaista puno znači, i radi njihove socijalizacije, a posebno im znači da košarkaši Crvene zvezde imaju takav odnos prema jednoj ovako rizičnoj populaciji kao što su osobe s posebnim potrebama“, rekao je direktor Specijalne olimpijade Aleksandar Stanojević.

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom se zahvalio članovima Specijalne olimpijade, volonterima, i sponzorima kluba, koji su učestvovali, i pomogli da se realizuje lepo druženje.

Nova akcija košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom, zakazana je već za utorak, kada će kapiten Branko Lazić, Vladimir Štimac i Marko Gudurić, predvođeni trenerom Dejanom Radonjićem, posetiće Institut za onkologiju Kliničkog centra Srbije gde će se takođe družiti sa najmlađima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve