Nova vest
Košarka

Petak, 27.11.2015.

14:43

Božić: Rasterećenost nudi šansu

Trener Partizana Petar Božić izjavio je da crno-beli rasterećeno putuju u Zagreb i prepustio ulogu favorita Cedeviti u meču 12. ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Dok je Cedevita deli drugu poziciju sa Crvenom zvezdom i Mega Leksom sa skorom 8/3, Partizan je na deobi od 8-13. pozicije sa učinkom 4/7.

Trener crno-belih ističe da Cedevita ima veliki fond jako kvalitetnih igrača i da im zbog toga zgusnuti raspored ne predstavlja veliki problem.

"Cedevita je selektirala odličan tim koji sjajno funkcioniše u ABA ligi, ali i u Evroligi. Idemo na gostovanje bez pritiska jer je uloga favorita u ovoj utakmici na strani protivnika. Na nama je da iz te rasterećenosti pronađemo šansu da uz maksimalnu angažovanost odigramo jednu dobru utakmicu", rekao je Božić.

Centar Božo Đumić naveo je da se ekipa dobro pripremala tokom prethodnih sedam dana.

"Ekipa Cedevite je veoma kvalitetna što su i potvrdili tokom dosadašnjeg toka prvenstva. Sa druge strane, sigurno je da ćemo mi biti veoma motivisani. Vredno smo radili tokom prethodnih sedam dana, pripremali se i idemo tamo 100 odsto spremni", zaključio je Đumić.

Utakmica 12. kola ABA lige izmedju Cedevite i Partizana igra se u nedelju od 19 sati u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve