Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.11.2015.

18:24

Laso: Svi igraju slobodnije pored Jovića

Trener Real Madrida Pablo Laso rekao je da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje Crvenoj zvezdi u Pioniru.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Real u petak od 20h gostuje crveno-belima u sedmom kolu Evrolige, a u prethodnih šest kola ostvario je isti učinak kao i tim Dejana Radonjića (2-4).

„Ostalo je još četiri runde i veoma je neizvesno u našoj grupi. Znamo da su nam potrebne pobede, bez obzira da li igramo kući ili u gostima. Moramo da razmišljamo da je Top16 ulog i borićemo se do poslednjeg kola da prođemo. Tačno je i da ćemo igrati u komplikovanoj hali kao što je Pionir, sa sjajnom atmosferom, a igraćemo protiv ekipe koja se promenila dolaskom Milera i koja je takođe u igri posle pobede u Minhenu i umalo u Strazburu“, rekao je Laso i dodao da će Trej Tompkins igrati.

„Tompkins je u redu, trenirao je sa ekipom. Ljulj je odmarao nekoliko dana posle udarca koji je dobio protiv Himkija, a rudi ima određene probleme sa leđima. Nije trenirao iz predostrožnosti, videćemo da li će igrati.“

Laso je istakao da su se igra i sastav Zvezde promenili od starta sezone.

„Zvezda se mnogo promenila od početka sezone. Skorcanitis i Mekel su otišli, a Mitrović je povređen. Imaju Milera koji nije igrao u Madridu. Jović je sazreo, čini igrače oko sebe boljim, oborio je rekord po broju asistencija i svi se osećaju slobodnije pored njega. Imaju snažnu centarsku liniju sa Cirbesom i Štimcem, ali sada igraju otvorenije, što šuterima ostavlja više prostora.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve