Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.11.2015.

14:44

Radonjić: Dženkins se ne vraća u Zvezdu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-beli moraju da daju i više od svog maksimuma kako bi iznenadili aktuelnog šampiona Evrope Real Madrid.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Očekuje nas spektakl, dolazi nam prvak Evrope, kao i prošle godine. Prostom analizom dolazimo do zaključka da nismo imali sreće u dosadašnjem delu, Real nam dolazi u trenutku kada ima maksimalan imperativ da pobedi. Znamo da moramo da budem iznad mogućnosti i uzdamo se u još jedno veličanstveno veče u Pioniru. Moramo da odigramo bolje nego što možemo da bismo bili konkurentni", rekao je Radonjić.

On je najavio da se situacija sa povredama igrača popravlja i najavio da bi Nemanja Dangubić mogao da se vrati za desetak dana.

"U prilici smo da igramo protiv najboljih u momentu kada se oni nalaze u najgorem trenutku. Niko to nije očekivao jer su bili favoriti grupe. I pred Bajern i Strazbur smo bili autsajderi, pa smo bili dobri i na korak od dva trijumfa. Idemo hrabro da odigramo meč i vidimo šta će biti posle 40 minuta".

Crnogorski stručnjak dodao je da Madriđani nemaju previše mana, ali da i pored toga veruje u veliku pobedu.

"Na svim pozicijama su jaki, mnogo iskusni. Trudićemo se da damo veliki doprinos pred sjajnim ambijentom u Pioniru. I protiv Bajerna smo ispraćeni, pa i sada verujem da možemo, iako je velika razlika u kvalitetu. Nadu niko ne može da nam uzme".

Radonjić je demantovao da bi Čarls Dženkins mogao da se vrati u Zvezdu posle samo nekoliko meseci.

"On je pod ugovorom sa Armanijem, koji je finansijski jak i tamo će ostati", jasan je bio Radonjić.

Iz Zvezde su poručili da će dvorana Pionir biti ispunjena do poslednjeg mesta, kao i da je za pet minuta rasprodato 2.700 karata, koliko je bilo u prodaji, pošto 3.300 navijača poseduje sezonske karte.

Utakmica 7. kola A griupe Evrolige između Crvene zvezde i Reala igra se sutra od 20 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve